Šk Bodva prvomájový turistický zraz.

Našu prvomájovú túru začíname od Šport arény. Pod kopcom ostáva Braňo, aby pre účastníkov výletu pripravil po návrate „skromné“ občerstvenie. Ešte nikto nevie čo to bude. Možno nejaký keksík a pivo.

My pokračujeme k Prameňu Sv.Ladislava. Počasie je veľmi príjemné, cesta ubieha rýchlo a čo nevidieť sme pri prameni. Tu si dávame prvú prestávku. Doplňame tekutiny a energiu. No a nesmie chýbať spoločné foto. Veď ako potom dokážeme, že sme tu boli?

Ďalej pokračujeme po žltej značke k Drienovským kúpeľom. Niekomu vyhovuje rýchlejšie tempo, niekto ide radšej pomalšie. V tomto úseku sa naša skupina aj trochu „potrhá“. Ale to nevadí, v kúpeľoch sa aj tak všetci stretneme. Cestou sa zastavujeme pri Drienovskej jaskyni.

Drienovecké kúpele-naša druhá zastávka na doplnenie tekutín a energie. Na tomto mieste dobre padne aj chladené pivko.

Z kúpeľov odchádzame po skupinkách smerom k Moldave. Cestu všetci poznáme, nie je kde zablúdiť. Našim cieľom je Aréna pod kopcom.

Vidíme, že Braňo to so „skromným“občerstvením prehnal. Čaká na nás kotol gulášu. Každý si naberá do misky koľko vládze zjesť. Komu bolo málo pridá si aj druhú porciu. No a keď si myslíme, že sme plní až po krk, prináša Braňo prekvapenie. Dve krabice koláčikov, ktoré pre nás pripravila Lucia. Aj keď sme boli nasýtení gulášom, koláčikom sa nedalo odolať. Tvarohové koláčiky a banánová roláda chutili znamenite.

Ďalšia super akcia Športového klubu Bodva je za nami. Veľká vďaka patrí každému, kto sa výletu zúčastnil, Braňovi za jeho výborný gulášik (či skromné občerstvenie?) a Lucii za jej fantastické koláčiky.


Foto: ŠK BODVA

 


Pridajte prvý príspevok do diskusie

Meno, priezvisko:

Správa:
picleftrightclosefacebook