ŠK BODVA MOLDAVSKÁ BEŽECKÁ LIGA 2015 - pozvánka na 3. kolo

Milí bežecký a športový priatelia. Moldavská bežecká liga (MBL), sa nám rozbehla v plnom prúde a vo vysokom tempe. Blíži sa jej ďalšie pokračovanie, ktoré sa uskutoční v obci Rudník, ktorý je v neďalekej blízkosti Moldavy a tak je tu možnosť uvidieť bežcov priamo na bojisku. Ak by mal niekto záujem prísť podporiť a povzbudiť našich bežcov z Moldavy, tak by to bolo obzvlášť motivujúce pre našich bežeckých reprezentantov mesta. Pokračovanie súťaže v 3. kole o najlepšieho bežca, bežkyňu z Moldavy a jej blízkeho okolia sa teda uskutoční, už v spomínanej obci Rudník a to dňa 30. apríla 2015 vo štvrtok. V tejto obci sa koná už 40. ročník behu pod názvom: Májový beh mieru. Hlavná kategória v ktorej pobežia aj naši bežci bude v dĺžke 10 km pre mužov aj ženy. Štart je plánovaný na 16:00 hod. pred kultúrnym domom a bežia sa okruhy v obci po asfaltovom povrchu. Pred hlavnou kategóriou organizátori pripravili aj bežecké súťaže od tých najmenších až po dorast. Výborná príležitosť stráviť tento deň s rodinou a v športovom duchu.

 

Celkové poradie a počet bodov v Moldavskej bežeckej lige po 2. kole: 


kategória ženy:
1. miesto: Viktória Fedáková – 26 bodov
2. miesto: Mária Szakácsová – 22 bodov 

kategória muži:

1. miesto: Tamáš Elek – 24 bodov
2. miesto: Július Vilk – 21 bodov 

3. miesto: Anton Himič – 17 bodov

4. miesto: Róbert Boros – 14 bodov

5. miesto: Štefan Kuzma – 13 bodov
6. miesto: Attila Sanislo  – 9 bodov

                Ladislav Szilágyi – 9 bodov
8. miesto: Alexander Képeš – 8 bodov

 

Všetkých bežcov aj nebežcov, týmto pozývam na 3. kolo MBL do obce Rudník. V prípade informácii ohľadom behu, nájdete na web stránke http://beh.sk/terminy/ alebo na domovskej stránke klubu http://www.skbodva.sk/

Kto sa k nám ešte nepridal, má ešte stále šancu vstúpiť do ligy a zabojovať o titul najlepšieho bežca/bežkyňu v Moldave a jej blízkeho okolia. Tak neváhaj a naskoč do rozbehnutého vlaku MBL 2015.

 

Behu zdar!


Foto: ŠK BODVA


Pridajte prvý príspevok do diskusie

Meno, priezvisko:

Správa:
picleftrightclosefacebook